Tjenester

Tjenester

Vi har flere tjenester vi tilbyr

Vi i Karrieresenteret tilbyr ikke bare rekruttering og bemanning. Kanskje ønsker du å selv håndtere deler av ansettelsesprosessen, og overlate andre deler til oss? Vi kan bistå med alt fra ekstra vurderinger av kandidater til annonsering i sosiale medier. Ta kontakt med oss i dag, så lager vi en løsning som passer for din bedrifts behov.

Rekruttering

Karrieresenteret kan bistå deg med deler eller hele rekrutteringsprosessen. La oss hjelpe deg med å finne din neste ansatt. 

 

Bemanning

Har du et midlertidig behov for medarbeidere? Vi kan bistå med å avdekke deres behov for arbeidskraft og hjelpe med å finne drømmekandidatene.

Karriererådgivning

Å ta grep om din karriere ved å skifte jobb eller ta mer utdanning er en viktig investering i livet ditt. Derfor kan det være smart å bruke litt tid med en karriererådgivning.

Hvorfor bruke oss

Tilbyr mulighetene som passer med din profil

Gode tilbameldinger

Fra dag en har vi jobbet hardt for å få gode tilbakemeldinger fra både arbeidstakere og arbeidsgivere.

Mangfold

Vi tror på å skape bærekraftige arbeidsforhold for både arbeidsgivere og arbeidstakere, og vi bryr oss om å bringe mangfold og inkludering til arbeidsplasser.

Kontakt rådgiver

Michael Hertzberg Tlf: 97 10 41 35

Vi intervjuer fortløpende

Vi vuderer alle søkere fortløpende.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Når søknadsfristen utløper, presenterer vi alle som har søkt på stillingen til den lederen som har den ledige stillingen. De kandidatene som anses som mest aktuelle blir så innkalt til intervju.