Om oss

Daglig leder - Michael Hertzberg
Om karrieresenteret

Karrieresentert hjelper til med karriererådgivning, bemanning og rekruttering. Daglig lykkes vi i å koble kvalifiserte kandidater med varierte, spennende stillinger hos våre kunder. Vår målsetning er å identifisere kandidater som ikke bare har riktig kompetanse, men som også utfyller arbeidsmiljøet. Dette skaper gode resultater for både arbeidstaker og arbeidsgiver.

Samarbeidspartnere

Kunder som stoler på våre tjenester

Vi tar alltid godt vare på kundene våre

Vi bistår deg med å tiltrekke og rekruttere de beste og mest kompetente medarbeiderne uansett om du trenger midlertidig forsterkning eller om du skal rekruttere til faste stillinger. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har riktig person på rett sted.

Fordeler

Hvorfor bruke oss?

Vi holder jevnlig kontakt med våre medarbeidere og clienter for å holde oss oppdatert på de daglige behovene deres, og lære dem bedre å kjenne. Slik lærer vi også mer om oss selv som selskap.

Rekruttering

Karrieresenteret kan bistå deg med deler eller hele rekrutteringsprosessen. La oss hjelpe deg med å finne din neste ansatt. 

 

Bemanning

Har du et midlertidig behov for medarbeidere? Vi kan bistå med å avdekke deres behov for arbeidskraft og hjelpe med å finne drømmekandidatene.

Karriererådgivning

Å ta grep om din karriere ved å skifte jobb eller ta mer utdanning er en viktig investering i livet ditt. Derfor kan det være smart å bruke litt tid med en karriererådgivning.

Daglig leder - Michael Hertzberg

(+47) 97104135

Rekrutteringsrådgiver